Оголошується набір на 2024-2025 н.р. для навчання в дистанційному центрі 'Поруч'
 
Головна » 2021 » Октябрь » 9 » Навчальний курс "Підготовка до ЗНО з історії України" для учнів 10-11 класів.
16:49
Навчальний курс "Підготовка до ЗНО з історії України" для учнів 10-11 класів.

Навчальний курс "Підготовка до ЗНО з історії України" для учнів 10-11 класів.

Кодола Валентина - вчителька вищої категорії, «вчитель-методист», викладачка історії, педагогічний стаж – 31 рік, освіта - вища,  Київський національний  університет імені Т.Г. Шевченка, за фахом «викладач історії, історик», членкиня ГО  «Вікімедіа Україна»,  членкиня Президентської ради Української асоціації викладачів зарубіжної літератури, переможець 2-го етапу всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» - 2007, лекторка освітньої платформи «На Урок», Топ-50 Global Teacher Prize Ukraina -2019, Топ-50 Національного конкурсу для вчителів-інноваторів Teacher Innovation cup – 2020, учасниця та експерт EdCampe, визнана у 2019 та 2020 рр.  «Освітянкою року» у номінації  "Засвіти вогонь" за версією тижневика «Освіта», сертифікована тренерка та адміністраторка Microsoft, авторка освітнього проєкту для педагогів «Школа ІКТ»

Педагогічне кредо: «Кожен урок повинен бути таким, щоб у дитячих очах сяяли зорі..»

Володію інноваційними освітніми методиками й технологіями, активно їх використовую, маю широкий спектр стратегій навчання, вмію продукувати оригінальні, інноваційні ідеї, застосовую нестандартні форми проведення уроків історії, активно впроваджую форми та методи організації освітнього процесу, що забезпечують максимальну самостійність навчання учнів. Застосування всіх педагогічних технологій  спрямоване на підвищення ефективності загальноосвітнього процесу, досягнення запланованих результатів навчання.

Методична проблема над якою працюю: «Інформаційно-комунікативні та  інтерактивні технології в системі особистісно зорієнтованого навчання». Відповідно до цього уроки проходять в інтерактивному режимі із широким використанням онлайн ресурсів, яких в запасі не одна сотня. Ці засоби допомагають моїм учням ефективно підготуватись до ЗНО, отримуючи високі бали. З найвищих балів – 199 бали. У 2020 році, за результатами ЗНО, школа, в якій я викладаю (Шендерівський НВК) була на 35 місці серед 350 шкіл Черкаської області. ДПА випускниці-медалістки 2021 року здали на 12 і 11 балів.

Онлайн уроки проходитимуть  на платформі Teams із попереднім створенням учасникам курсу безкоштовних облікових записів у Microsoft Office. Теоретичний матеріал (лекції, відео)  та інтерактивні завдання (тести, ігрові завдання, тощо) розміщені на платформі Moodle. З Moodle можна працювати на онлайн уроці, виконувати домашні завдання у вигляді не простого переказу матеріалу, а виконуючи завдання в інтерактивних робочих аркушах, ігрових тренажерах, ресурсах для колаборації, для фідбеку, виконуючи проєктні роботи, як колективні, так й індивідуальні. Що сприятиме кращому засвоєнню навчального матеріалу.

Теоретичний матеріал (дати, поняття, документи, таблиці, опорні конспекти, тощо) викладений і в «Історичних кейсах» у додатку Microsoft OneNote, які будуть доступні моїм учням.

Матеріал розбито на теми з курсу історії України 7-11 класи.

Розклад онлайн-уроків: два рази в тиждень (ціна 1 години занять - 200 грн)

1 година є умовна, бо план навчання передбачає спілкування не тільки на уроках, а й у позаурочний час, тобто, мої учні можуть розраховувати на мою підтримку протягом тижня. Це включає консультації та виконання завдання в різноманітних тренажерах.

Легко не буде, але буде цікаво!

 

Форма для реєстрації

 

Переглядів: 3859 | Додав: uthitel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 301 2 3 »
30 Владимир  
Открытая вакансия для тех кто ищет работу без опыта !
Девочки и мальчики От 16 до 60 лет.
Это не наркотики и не оружие.
Напиши мне в ТГ: https://t.me/A_Gold_Money

29 Размещение отзывов  
Мы предлагаем услуги по написание и размещение положительных отзывов про Вас в интернете!!!

Работаем с самыми популярными площадками:
yandex.ru, google.ru, zoon.ru, yell.ru, otzyvru.com, ru.otzyv.com, 2gis.ru, hh.ru, pravda-sotrudnikov, spr.ru и многик другие.

Сайт https://otzyvtop.creatium.site/
Тел. 985-882-26-76
E-mail otzyv.top10@gmail.com

28 Артем  
Здравствуйте! Увеличиваю поток клиентов с онлайн карт!

Накрутка рейтинга на Авито/Яндекс/2гис/Маркетплейсы и др.

А так же:
- Реклама в Яндекс/Гугл, ВК и Инстаграм.
- Создание и СЕО сайтов.
- Авито продвижение.

Если интересно, пишите мне в WhatsApp: +7(962) 546-38-36

27 Дмитрий  
Платите за SEO-продвижение давно, но результатов все нет? Я помогу вывести любые запросы Вашего сайта в ТОП Яндекса за 5 дней! Бесплатный тест.

Кейсы и обратная связь: https://telegra.ph/Kejsy-po-bystromu-vyvodu-sajtov-v-TOP-04-09

С уважением, Дмитрий

26 Информационный ресурс  
Понимание текущих событий в судостроительной отрасли России имеет огромное значение для профессионалов и специалистов этой сферы. Новости и аналитика, публикуемые на отраслевом портале https://sudostroenie.info, помогают быть в курсе последних событий, тенденций и инноваций в судостроительной промышленности. Благодаря этому информационному ресурсу можно своевременно реагировать на изменения на рынке, принимать обоснованные решения и быть успешным в своей деятельности. Поэтому важно следить за обновлениями на портале https://sudostroenie.info и не упускать возможность получить актуальную информацию из первых уст.

25 СУ РИД  
Ценность компании определяется наработками и людьми, а не набором железа или недвижимости. Поэтому крайне важно правильно выявлять и управлять своими нематериальными активами (НМА). Каждая компания, которая создает продукт, является генератором РИДов. Правильный учет РИДов - гарантия стабильного будущего. Учет НМА в "СУ РИД" https://lp.ip-manager.ru - это просто и эффективно.

24 Lewisron  
Приветики!
Предлагаем всем желающим приобрести диплом университетов России по низкой цене с доставкой в руки под ключ
<a href=http://saksx-attestats.ru/>купить аттестат за 9</a>
Наши услуги позволят вам купить диплом ВУЗа с доставкой по России без предоплаты и с полной уверенностью в его подлинности - просто и удобно!
Для Вас на нашем сайте можно купить диплом Вуза, недорого, с постоплатой, помошь 24/7

23 SergeyThomi  
Доброго всем дня!
[b]Диплом В Усть-илимске[/b]
Европейские магистратуры не принимают выпускников специалитета, но они вправе поступать в российскую аспирантуру. Однако в действительности, при приеме на работу оцениваются реальные умения, практические навыки в профессии, а также предыдущий опыт и достижения.https://saksx-diploms-srednee24.com/ Только у нас представлена возможность купить диплом бакалавра 2016 в Москве. Если у Вас возникли затруднения с оформлением заявки или Вы не можете сделать <em>диплом В Усть-илимске,</em> позвоните нам.

22 Ltn Led  
Светодиодные светильники от производителя! Экономия от 30% при гарантии 5лет!

с 2012 года осуществляем производство и продажу светильников.

Промышленное, уличное, офисное и взрывозащищенное направление.

Заменяем дорогие брендовые светильники именитых заводов.

Сэкономили 82млн руб клиентам в 2022 заменив светильники в проектах,

наш ассортимент и возможности Ltn-Led.ru

почта для обсчета смет - strou-plo77@yandex.ru

21 Весенний марафон  
Здравия всем!
«Весенний марафон»
Начинайте в любой момент – лучше сейчас! ))
Легче сберечь существующий потенциал здоровья, чем потом пытаться восстанавливать упущенный!

Как правило, у нас есть только два выбора:
1. Или мы занимаетесь своим здоровьем;
2. Или это делает за нас хирург.
Хотя бы попробуйте узнать чуть больше о том,
что мы предлагаем, перейдя по ссылке:
https://moe-zdorovje.club/joga

До скорой встречи! Ждем вас!
Наша почта: support@moe-zdorovje.club

1-10 11-20 21-30
Имя *:
Email *:
Код *: