Тести: Травлення - Біологія - Щоб урок був цікавим... - Каталог статей - Учительська світлиця
Головна » Статті » Щоб урок був цікавим... » Біологія

Тести: Травлення
  1.  

    Зі стравоходу харчова грудка безпосередньо потрапляє в: 

    (Кількість балів 1.00)
  2.  

    Хлоридна кислота входить до складу: 

    (Кількість балів 1.00)
  3.  

    Ворсинками вкрита поверхня: 

    (Кількість балів 1.00)
  4.  

    Зверху коронку зуба вкриває: 

    (Кількість балів 1.00)
  5.  

    Серед молочних зубів у людини відсутні: 

    (Кількість балів 1.00)
  6.  

    Жовч полегшує травлення: 

    (Кількість балів 1.00)
  7.  

    Пряма кишка є кінцевим відділом: 

    (Кількість балів 1.00)
  8.  

    Апендикс розташований на межі:

    (Кількість балів 1.00)
  9.  

    Дизентерія може виникати внаслідок потрапляння в кишечник:

    (Кількість балів 1.00)
  10.  

    Установіть відповідність між назвами ферментів і відділами травного тракту, у які вони виділяються:

    (Кількість балів 1.00)
    • 1

      хімотрипсин  

    • 2

      ренін  

    • 3

      амілаза  

    • А

      товстий кишечник  

    • Б

      шлунок

    • В

      тонкий кишечник  

    • Г

      ротова порожнина  

      А Б В Г
    1
    2
    3
  11.  

    Установіть відповідність між назвами захворювань травної системи і причинами їх виникнення:  

    (Кількість балів 1.00)
    • 1

      ботулізм  

    • 2

      холера

    • 3

      гельмінтоз 

    • А

      токсини

    • Б

      бактерії  

    • В

      паразитичні черви  

    • Г

      віруси

      А Б В Г
    1
    2
    3
  12.  

    Установіть правильну послідовність продуктів, які виділяють залози травної системи, у порядку їхньої дії на їжу від першого до останнього:  

    (Кількість балів 1.00)
    • А

      жовч  

    • Б

      шлунковий сік  

    • В

      слина 

    • Г

      секрети залоз стінок тонкого кишечника  

      А Б В Г
    1
    2
    3
    4
Категорія: Біологія | Додав: uthitel (09.10.2016)
Переглядів: 60 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: