Головна » 2021 » Сентябрь » 2 » Підвищення кваліфікації педагогів
22:24
Підвищення кваліфікації педагогів

Суб'єкт підвищення кваліфікації

Інформація про суб’єкта

Освітній проєкт "Школа інформаційно-комунікативних технологій" (далі "Школа ІКТ", тьютор ФОП Кодола Валентина Іванівна, як суб’єкт підвищення кваліфікації,  має код виду економічної діяльності 85.59 «Інші види освіти, н.в.і.у.» (КВЕД-2010), який передбачає діяльність курсів з підвищення професійної кваліфікації) пропонує підвищити свою кваліфікацію саме в рамках даного освітнього проєкту.

  • ФОП Кодола Валентина Іванівна

  • Код «Результат надання адміністративних послуг»  421818418573 

  • Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань:31.08.2021, 2010350000000038415

  • Код КВЕД: 85.59 Інші види освіти, н. в. і. у. (основний)

  Нормативно - правові документи

Метою підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників є їх професійний розвиток відповідно до державної політики у галузі освіти та забезпечення якості освіти.Тому, відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 800, суб’єктами підвищення кваліфікації можуть бути: заклад освіти (його структурний підрозділ), наукова установа, інша юридична чи фізична особа, у тому числі фізична особа-підприємець, що надає освітні послуги з підвищення кваліфікації педагогічним та/або науково-педагогічним працівникам. У Положенні не зазначено, що суб’єкти надання освітніх послуг зобов’язані мати особливі документи, надані МОН чи іншими Міністерствами України для підтвердження їхнього статусу суб’єкта підвищення кваліфікації.

Власне педагогічні та науково-педагогічні працівники самостійно обирають конкретні форми, види, напрями та суб’єктів надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації (далі - суб’єкти підвищення кваліфікації).

{Пункт 7 в редакції Постанови КМ № 1133 від 27.12.2019}

8. Обсяг (тривалість) підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників установлюється в годинах та/або кредитах Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи (далі – ЄКТС, (один кредит ЄКТС становить 30 годин) за накопичувальною системою.

Підвищення кваліфікації педагогічними і науково-педагогічними працівниками здійснюється згідно з планом підвищення кваліфікації закладу освіти на певний рік, що формується, затверджується і виконується відповідно до цього Порядку.

Педагогічні і науково-педагогічні працівники мають право на підвищення кваліфікації поза межами плану підвищення кваліфікації закладу освіти на відповідний рік згідно з цим Порядком.

Лист МОН України від 04.03.2020 року №1/9-141 "Щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти"

  • Освітні програми

  • Освітні програми опубліковані на сайті (розділ Програма підвищення кваліфікації педагогічних працівників)

  • За результатами проходження підвищення кваліфікації видається документ - сертифікат (Зразок сертифіката)

  • Сертифікат містить:

    повне найменування суб’єкта підвищення кваліфікації,

    тему, обсяг підвищення кваліфікації у годинах та/або кредитах ЄКТС,

    прізвище, ім’я та по батькові особи, яка підвищила кваліфікацію,

    опис досягнутих результатів навчання,

    дату видачі та обліковий запис документа,

    найменування посади, прізвище, ініціали особи, яка підписала документ від імені суб’єкта підвищення кваліфікації та її підпис - наразі тьютор проєкту "Школа ІКТ" Кодола Валентина Іванівна"

  • Перелік виданих документів про підвищення кваліфікації оприлюднюється на веб-сайті й містить реєстр (розділ "Перелік виданих документів про підвищення кваліфікації")

Згідно цього надаються такі освітні послуги та сертифікати, які засвідчують отримання освітніх послуг, обсяг (тривалість) підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників установлюється в годинах та/або кредитах – ЄКТС:

І. Проходження вебінарів ( у визначений день та час, можливий перегляд вебінарів у записі. Умова: виконання завдання в ресурсі, який лежить в основі теми вебінару)

ІІ. Проходження курсів. Основна тематика - ІКТ (педагоги, які підвищують свій кваліфікаційний рівень, проходять курси у зручний для себе час)

Алгоритм роботи з курсом:

1. Реєстрація та оплата курсу.

2. Отримання доступу до курсу на платформі Moodle

3. Робота з відео на платформі  Moodle. (час - місяць з моменту реєстрації та можливість завантаження навчальних відео у власний гаджет, що дозволяє роботу офлайн та безкінечне використання навчальних відео)

4. Виконання тестового завдання та демонстрація власної роботи в будь-якому ресурсі курсу.(платформа Moodle)

В цілому за роботу в курсі ви можете отримати 75 балів (тест - 35 балів, ваша власна робота в ресурсі - 40 балів). Для успішного завершення та отримання сертифікату достатньо набрати 70% від загальної кількості балів (або 52 бали). Тести розміщені на даній платформі, виконати їх можна в зручний для вас час, залежно від опрацювання курсу. Переглянути оцінки можна в журналі оцінок на платформі Moodle.

5. Отримання сертифікату про проходження курсу з вказаними, відповідно до курсу, годинами.

6. Дотримання академічної доброчесності

ІІІ. Навчання в "Школі ІКТ" на постійній основі з правом приєднання та завершення навчання в будь-який час. (Умови навчання)

І V. Навчальний курс "Підготовка до ЗНО з історії України" для учнів 10-11 класів.

Онлайн уроки проходитимуть  на платформі Teams із попереднім створенням безкоштовних облікових записів у Microsoft Office. Теоретичний матеріал (лекції, відео)  та інтерактивні завдання (тести, ігрові завдання, тощо) розміщені на платформі Moodle. З Moodle можна працювати на онлайн уроці, виконувати домашні завдання у вигляді не простого переказу матеріалу, а виконуючи завдання в інтерактивних робочих аркушах, ігрових тренажерах, ресурсах для колаборації, для фідбеку, виконуючи проєктні роботи, як колективні, так й індивідуальні. Що сприятиме кращому засвоєнню навчального матеріалу.

Теоретичний матеріал (дати, поняття, документи, таблиці, опорні конспекти, тощо) викладений і в «Історичних кейсах» у додатку Microsoft OneNote, які будуть доступні моїм учням.

Матеріал розбито на теми з курсу історії України 7-11 класи.

Переглядів: 1215 | Додав: uthitel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: